Dragi starši, dragi taborniki!

Kljub sprostitvi ukrepov po koncu epidemije so po našem mnenju razmere še vedno precej nepredvidljive in nestabilne. Ker je zdravje naših otrok in vodnikov na prvem mestu, smo se v vodstvu RKJ odločili, da letos taborniško leto zaključimo nekoliko drugače, kot smo vajeni.

To pomeni, da letošnje taborjenje ne bo potekalo na našem tabornem prostoru v Umagu, temveč ga bomo v prilagojeni obliki in v manjših skupinah izvajali preko delavnic, izletov in bivakiranja v Spodnji Idriji in okolici. Taborniški teden bo potekal od 13. do 17. julija, več informacij vam bomo posredovali kasneje.

Do konca šolskega leta bomo ob petkih izvajali taborniške sestanke samo še za starejše gozdovnike in gozdovnice (od 8. razreda dalje), ki se bodo pripravljali na bivak. Z medvedki in čebelicami ter mlajšimi GG-ji pa se bomo letos videli samo še enkrat, konec junija na zaključnem pikniku vodov. O točni uri in lokaciji sestankov vas bodo obvestili vodniki.

Vse aktivnosti bodo potekale v skladu s priporočili Zveze tabornikov Slovenije in NIJZ. Starši boste morali na vse dogodke svoje otroke predhodno prijaviti. Prav tako bodo morali otroci s seboj prinesti podpisano izjavo, da v zadnjih 14 dneh niso bili izpostavljeni morebitni okužbi. Otrok, ki ne bodo prijavljeni in otrok, ki s seboj ne bodo prinesli podpisane izjave, na sestanke in druge taborniške dogodke žal ne bomo mogli sprejeti. Prav tako na sestanke ne bomo sprejeli otrok, ki bodo kazali kakršnekoli znake bolezni.

Hvala za razumevanje.


0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja